Transport gratuit in Bucuresti pentru comenzile de peste 300 de lei.
0754889036 Program
 •     MENIU

Buchet Bujori Albi - Aranjamente de Bujori

0 opinii / Scrie o opinie

 • Pret: 178,00 lei

 • Cod produs:  Buchetto-P21
 • Compoziția din poza este compusa din 9 Flori.

 • Buchetto
Doriti o comanda personalizata? 0754 889 036

Buchet cu Bujori Albi!

Aducem farmecul începutului de vară în casa ta!

O mare de bujori înflorește an de an la început de Mai 

Disponibili: mai-iulie

 • Florile sunt plasate într-un burete umed pentru o durată cât mai îndelungată a acestora.
 • Compoziția din poza este compusa din Flori de bujori, ce poate fi completata cu cate flori doriti.
 • De la 41 flori în sus se aplică un discount de 5%

 Livrăm, buchete de bujori în Bucuresti pe toată perioada sezonului 

Bucurați-vă de buchetul cu bujori albi de la Buchetto cu tulpină lungă în toată gloria lor și uimește-ți persoana iubita cu florile oferite.

Acest buchet de Flori cu Bujori Albi te va surprinde placut prin culoarea sa delicata si se va transforma intr-o felicitare eleganta care va crea emotii pozitive ocazie cu care te vei bucura de o perioada lunga de timp prin prezenta lui.

Eleganța florilor de Bujori Albi într-un buchet artizanal.

 • Buchetul de flori de dimensiune standard este format din Bujori Albi învelit în hârtie Kraft.  
 • Buchetul va deveni o surpriza sau un semn deosebit de atentie, impresionand prin amestecul sau de culoare, frumusete si finetea lor.

Experți online în flori

Când trebuie să alegi un cadou frumos pe care să-l trimiți unei persoane dragi, poti descoperi selectia de flori naturale si cadouri de la Buchetto. 

Buchetul de Bujori

Există nenumărate buchete de bujori disponibile care variază în stil.

S-ar putea să alegeți unul care este plin de trandafiri de grădină și garoafe pentru a face o declarație proaspătă de primăvară, care rezonează cu strălucirea și bucuria pe care doar sezonul le poate aduce.

Paturile de verdeață groasă oferă suportul perfect și contrastul luminos pentru aceste flori ornamentale, adesea pastelate. În nuanțe precum piersicul și rozul, luminează orice spațiu cu o notă de farmec subtil sau optează pentru un buchet luxuriant de bujori albi .

Nu vor copleși camera, dar frumusețea lor este greu de ignorat.

Ce modalitate mai bună de a sărbători căldura, bucuria și frumusețea naturii?

Bujorul Elegant - Buchet de Bujori Elegant

Cunoscut pentru petalele sale strălucitoare, bujorul este o plantă perenă uimitoare care adaugă splendoare oricărui aranjament floral.

Această floare splendidă este luxuriantă și subtil elegantă, cu o anumită inocență caracterizată printr-un parfum blând și o silueta moale.

Buchetele de bujor nu sunt doar rafinate ca culoare și structură, ci și profund semnificative.

Sensul din Spatele Florii de Bujor

Printre cele mai frumoase flori din lume, bujorul este floarea verii. 

 • Dar mai mult decât o simplă capodopera din Vestul Mijlociu, această floare minunată are, de asemenea, o valoare și un sens incredibil.
 • Este emblematică atât pentru virtute, cât și pentru regalitate în cultura chineză și este adesea considerat „regele” tuturor florilor.

Mulți asociază, de asemenea, bujorul cu onoare, bogăție și vitalitate.

Pentru acele semnificații profunde, floarea este folosită pe scară largă pentru a sărbători Anul Nou Chinezesc.

Buchet Aniversar cu Bujori

Dacă îți place ideea de a surprinde pe cineva special cu un buchet atemporal pentru aniversarea ta, bujorii sunt alegerea ideală.

Sunt asociate în mod special cu o aniversare și servesc ca o amintire a dragostei și fericirii durabile pe care le împărtășiți.

Bujorii sunt chiar asociați cu trăsături specifice bunăstării, cum ar fi compasiunea și sănătatea, ambele fiind sentimente pozitive de luat în considerare atunci când alegeți un aranjament floral frumos pentru celălalt.

 

Care este sensul bujorului?

Cunoscut pentru volanele sale luxuriante, bujorul este printre cele mai iubite plante perene din lume. Floarea plină de viață se găsește într-o gamă largă de culori vibrante și are petale groase și luxuriante. Perfecti pentru a oferi cu o varietate de ocazii, bujorii sunt simboluri pentru dragoste, dragoste, prosperitate, noroc, bucurie, fericire, compasiune și onoare - cu alte cuvinte, sunt deosebit de semnificativi. Oferă-le pentru aniversari, zile de naștere, Ziua Mamei sau pentru a-ți exprima felicitările sau recunoștința pentru munca bine făcută. Pur și simplu, nu există nimic ca bujorul umil.

Unde se dezvoltă cel mai bine bujorii?

În general, bujorii prosperă atunci când sunt expuși la soare constant. În grădină, ar trebui să fie plantate într-un sol bine drenat, într-un spațiu care să permită circulația din belșug a oxigenului. Asta îi ajută să rămână proaspete și sănătoase, cu suficient spațiu pentru ca florile să crească. De asemenea, vor evita contractarea bolilor fungice care altfel le-ar putea afecta creșterea și vitalitatea.

in oferta Buchetto poti alege si:

Trandafirii in Cutie

Trandafirii Rosii in Cutie cu cadouri sunt o varietate magnifică, care poartă flori mari de trandafiri rosii cu multe petale.

 • Disponibil într-o varietate de culori.
 • Frumusețea florilor este sporită de un parfum fructat minunat, puternic.
 • Sunt o nuanță izbitoare de roz intens, petalele exterioare ale fiecărei flori palidând ușor în timp.
 • Un trandafir viguros; formează un buchet de flori foarte modelat, cu tulpini inalte și frunziș verde închis, dând impresia generală de bogăție și abundență.

Cutie cu trandafiri naturali

Alegem fiecare trandafir in cutie individual pentru culoarea și forma lui.

Cu grijă pe parcursul perioadei de creștere de cincisprezece săptămâni, atinge o tulpină remarcabilă de șaptezeci de centimetri. Lucrăm doar cu cei mai buni cultivatori din lume - indiferent unde se află aceștia.

 • Un trandafir numai cu trandafiri arată cel mai bine din momentul în care sosește.
 • Petalele sale de gardă sunt îndepărtate ușor cu mâna.

Apoi vă aranjam trandafirii pentru impact vizual. Împachetăm instrucțiuni de îngrijire, o notă despre soiul pe care l-ați ales și numele florarului dvs.

 

Un Cadou Deosebit de Ultim Moment

       Când aveți nevoie de un cadou de ultim moment pe care să îl trimiteți pentru a sărbători o zi de naștere, o aniversare, Ziua Mamei sau un eveniment special, aveti posibilitatea de a descoperi o intreaga selectie de flori, cadouri și plante la ghiveci frumoase ce pot fi livrate în aceeași zi chiar la locul evenimentului. 
     Specialistii noștri florari locali din apropierea dvs., sunt aici pentru a crea un cadou cu flori proaspete, livrat cu un mesaj de card gratuit pe care îl puteți scrie pentru a personaliza cadoul sau o sticla de vin deosebit.
     Pentru livrarea în aceeași zi, alegeți pur și simplu un articol și plasați comanda, iar noi ne ocupăm de restul! Fie că sunteți în căutarea unui buchet de trandafiri roșii, trandafiri curcubeu moderni sau un buchet floral mixt, avem tulpini de flori și culori care sunt perfecte pentru toate evenimentele.

Cel mai frumos buchet de trandafiri

Am pregatit pentru tine cel mai frumos buchet de trandafiri impletite cu cele mai ideale cadouri aniversare pe care dorim sa le oferim insotite de cutia cu trandafiri. Alese din sute de cadouri online, trandafirii in cutie si cadourile dedicate sunt gata pregatite pentru a fi oferite persoanei dragi. Pur și simplu alegeți ce tip de cadou doriți să trimiteți de la coșuri cadou cu flori, la plante suculente și aranjamente florale. O selecție a florilor noastre poate fi insotită cu o vază de fori personalizată. Sărbătorește-ți dragostea anul acesta cu o livrare perfectă de flori de Ziua Mamei sau persoanei iubite.

 

 

Livrare Trandafiri la Locul Destinat Evenimentului

Când sosește cadoul tău, poți fi sigur că oferi o primă impresie de neuitat.

 

 

 

citeste mai mult... citeste mai putin...