Transport gratuit in Bucuresti pentru comenzile de peste 300 de lei.
0754889036 Program
 •     MENIU

Coroana Funerara Cu Crizanteme si Cala - Modele de Coroane Funerare

0 opinii / Scrie o opinie

 • Pret: 429,00 lei

Doriti o comanda personalizata? 0754 889 036

Coroana Funerara Cu Crizanteme si Cala

Coroane Funerare - Aranjamente Florale Funerare cu Flori Naturale

Coroana de Flori - Coroane Funerare Deosebite

 • Compoziția din poza este compusa din 160 Flori.
 • De la 180 flori în sus se aplică un discount de 5%
 • 120 -140 Flori = 55 cm
 • 145 -180 Flori = 65 cm
 • 181 -200 Flori = 70 cm

 

Coroana este realizată in suport cu burete cu apa pentru durabilitate cât mai mare. 
Poți personaliza mesajul pe care dorești sa îl transmiți

Coroană Funerară cu Crizanteme si Cala 

 Culoarea crizantemelor sau a trandafirilor poate fi modificata dupa cerintele dumneavoastra. Totodata, va rugam sa indicati textul de ramas bun care va fi scris pe panglica.

Când cineva pe care îl cunoști trece printr-o perioadă dificilă, "Buchetto" îți împărtășește sprijinul. 

 • Avem un obiectiv simplu - să ne încântăm clienții cu flori de înaltă calitate, proaspete și frumoase.
 • Coroana este realizată in suport cu burete cu apa pentru durabilitate cât mai mare. 
 • Florile din compozitie sunt aranjate pe un burete umed floristic pentru pastrarea vietii florilor.
 • Poți personaliza mesajul pe care dorești sa îl transmiți.

Coroana funerara din cale si crizanteme.

 • O modalitate sincera si pura de a-ti lua ramas bun sau de a arata respectul fata de persoana decedata.
 • Florile din compozitia funerara sun asezate pe un burete umed pentru o durata mai indelungata de viata a florilor.

 

Coroana Funerara Cu Crizanteme si Cala - Coroane Funerare 

 • Compozitia este alcatuita din flori naturale taiate.
 • Livrare gratuita in Bucuresti. Timp de executie si livrare - 2 Ore.
 • Florile sunt asezate pe un material umed pentru pastrarea vietii acestora pentru o perioada mai îndelungată de timp.
 • Pe lângă flori, coroana funerara are crenguțe de brad pentru crearea unei forme mai voluminoase și mai stufoase a compoziției funerare.

Aceasta compozitie funerara este o modalitate sincera si discreta de a-ti lua ramas bun sau de a transmite cele mai sincere condoleante fiind ceva deosebit si unic alcatuit intr-o gama de culori deschise cu forma rotunda. Compozitia este putin diferita de coroanele funerare obisnuite avand florile asezate pe un material special floristic pentru a rezista o perioada mai indelungata de timp.

Flori de Inmormantare - Coroane de Flori

Coroane funerare - Coroane Funerare 

 • Pentru cei care caută livrare de flori de inmormantare, avem o gama diversificata de unde poti alege diverse dimensiuni de coroane funerare si modele de flori.
 • Florile funerare - Buchetto sunt mereu proaspete și oferim o selecție largă de aranjamente funerare ieftine, frumoase, potrivite pentru orice buget.

Coroana Mortuara

 • Florile din coroana mortuara nu ne însoțesc doar în momentele luminoase și vesele din viața noastră, ci și în momentele triste, precum o înmormântare sau o sărbătoare a vieții.
 • Pentru astfel de ocazii, rudele comandă coroana mortuara de obicei diverse flori rituale, cum ar fi flori de doliu, coroane funerare și spray-uri pentru sicriu pentru decorarea sicriului.
 • Florile funerare sunt folosite la coroana mortuara pentru a decora camera pentru înmormântare, sicriu și apoi mormântul.

Cei care participă la o slujbă de înmormântare aduc adesea jerbe funerare sau coroana de flori ca o etapă de condoleanțe pentru cei dragi plecați.

 

Coroane de Flori din Flori naturale

Pentru a comanda livrare de flori funerare, puteți întotdeauna să aveți încredere în profesioniști.

Florarii noștri sunt familiarizați cu tradițiile de doliu ale decorațiunii florale funerare și vă vor ajuta să alegeți compoziția sau buchetul potrivit.

 • Livrarea florilor funerare in aceeasi zi garanteaza flori proaspete
 • Livrare la timp maxim 2 ore
 • Livrare în aceeași zi în Bucuresti.
 • Livrăm florile dumneavoastră de înmormântare la locatie.

Oferim coroana de flori precum si flori funerare realizate din garoafe colorate, hortensii cu flori multiple și coroane funerare cu trandafiri, margarete și trandafiri clasici, gerbere și crini simbolici, chiar orhidee superbe.

 

Coroane Funerare Bucuresti

Coroanele Funerare de Înmormântare sunt disponibile cu livrare în aceeași zi în Bucuresti.
  Înțelegem că comanda de simpatie sau flori funerare poate fi dificilă. Vă rugăm să acceptați condoleanțe. Suntem aici pentru a vă ajuta și pentru a vă oferi expertiza și îndrumarea noastră în alegerea tributului dvs. de înmormântare, fără să vă grăbiți prin proces.
  Lucrând în limitele bugetului și cerințelor dvs., putem crea aranjamente funerare personalizate. 

 

Livrarea de coroanei de flori și cadourilor funerare  este disponibilă peste tot în Bucuresti si imprejurimi.


 Tipuri de Aranjamente Florale Funerare pentru o înmormântare

În funcție de caracteristicile locului și de organizarea ceremoniei de adio sau a altui loc în care va fi livrat aranjamentul floral funerar, precum și de bugetul alocat de dvs., puteți alege între un buchet de doliu, o compoziție de doliu în coș sau o coroană funerară sau un aranjament funerar.

Coșurile funerare de doliu pot fi folosite pentru a decora atât o sală de înmormântare, cât și un mormânt.

Chiar dacă o astfel de compoziție este livrată în casă sau în sala de înmormântare, ea poate fi ușor transportată la mormânt pentru a fi folosită la decorarea mormântului.

Coroanele de doliu sunt cel mai popular aranjament floral pentru înmormântări. Florile sub formă de coroană simbolizează circulația, renașterea și nemurirea sufletului. Coroana poate fi realizată fie dintr-o formă tradițională ovală, fie rotundă.

Ai nevoie de aranjamente florale de simpatie lângă mine? Florile noastre ieftine pentru simpatie sunt aici pentru serviciul dumneavoastră.


Coroane Funerare din Flori naturale

Permiteți-le designerilor plini de compasiune de la Buchetto să vă ajute să creați un omagiu cu un aranjament funerar floral, unul care să transmită cea mai profundă simpatie, gânduri și rugăciuni familiei și prietenilor persoanei iubite care a murit. Ei fac procesul de alegere a tributului dvs. cât mai ușor posibil. Buchetto se ocupă de realizarea celor mai frumoase coroane funerare cat și de aranjarea cel mai bun aranjament funerar pentru tine.

 • Florăria Buchetto – Bucuresti este locul unde puteți comanda flori funerare, coroane funerare, aranjamente funerare, coșuri Coroane Funerare și flori Coroane Funerare atunci când o persoană dragă sau un prieten drag a murit.
 • Florăria Buchetto – Bucuresti oferă flori Funerare de calitate și aranjamente florale funerare, personalizate pentru a satisface nevoile dumneavoastră. 

Florăria Buchetto oferă coșuri cu flori Funerare și omagiu funerar, aranjamente de Funerare și aranjamente  de înmormântare, coroane de Funerare și flori funerare, spray-uri de simpatie și înmormântare și alte opțiuni de înmormântare și simpatie dintre care să alegi. Florăria Buchetto poate livra gratuit direct la casa de pompe funebre, cu o taxă minimă, în Bucuresti.. Florăria Buchetto livrează, de asemenea, flori de simpatie și altor case de pompe funebre din Bucuresti. Vă rugăm să ne contactați pentru mai multe informații despre florile noastre de simpatie.

 

Aranjamente florale funerare

Amenajarile florale funerare sunt aranjamente florale de plasat deasupra sicriului funerar (sicriu) care aduc grație și frumusețe serviciului.

Florile Funerare pentru sicrie sunt punctul central al serviciilor funerare.

 • Oferim, de asemenea, amenajări de flori funerare pentru cei dragi care au murit. 
 • Trimite-ți condoleanțe și urările tale calde cu un frumos spray de flori de simpatie funerară pentru sicriu, creat eficient de Canada Florist – Burnaby.

Există o colecție de diferite tipuri diferite de flori proaspete și frumoase, care sunt amplasate în mod unic și concepute pentru serviciul dumneavoastră funerar special, aranjamente personalizate sunt, de asemenea, disponibile.

 

Coroane Funerare Deosebite

Livrarea de Coroane Funerare Deosebite alcatuite din flori funerare este ceva cu care am învățat cum să ne descurcăm cel mai bine de-a lungul anilor și nu există niciun substitut pentru experiența. Ne dăm seama că sentimentele din spatele tributurilor florale funerare sunt mai puternice decât la orice alte ocazii de dăruire a florilor și acordăm întotdeauna prioritate oricăror aranjamente florale de simpatie care ies din magazinele noastre de flori.

Florile funerare tind să fie, de asemenea, destul de voluminoase și mari și vă veți dori un florar din Bucuresti care știe să le gestioneze corect și să le ducă la destinațiile desemnate cu minimă agitație și profesionalism maxim. Aici, la Buchetto, nu numai că veți beneficia de aceste servicii, dar vă puteți linisti, știind că florile dumneavoastră funerare au venit direct de la cultivatorii noștri de flori din Olanda, asigurând o longevitate maximă.

 

citeste mai mult... citeste mai putin...