Transport gratuit in Bucuresti pentru comenzile de peste 300 de lei.
0754889036 Program
  •     MENIU

Cosulet Dragut Tomnatic - Cos Floral "Tomnatic" - Aranjament Floral Exotic de Toamna - Cos cu Flori, Mix de Flori

0 opinii / Scrie o opinie

  • Pret: 153,00 lei

  • Cod produs:  Buchetto-S19
  • Compoziția din poza este compusa din 9 Flori.

  • Buchetto
Doriti o comanda personalizata? 0754 889 036

Cos Floral "Tomnatic" - Cosuri cu Flori Deosebite - Cosuri cu Flori superbe

Cosulet dragut cu mini trandafiri galbeni, gerbera si solidago. O alegere perfecta pentru o zi mai frumoasa!

Atentie! Nuanta florilor poate fi diferita in functie de disponibilitatea florilor.

Dacă sunteți în căutarea modului perfect de a spune „La mulți ani”, florile sunt o alegere excelentă. 

Coșul "tomnatic" reunește flori mixte, in culorile toamnei pentru a crea modalitatea perfectă de ați trimite urările de "La mulți ani", pentru cineva special! 

Crinii, crizantemele, garoafe, trandafiri și verdeață luxuriantă sunt frumos aranjate într-un coș cu flori deosebit, accentuat de culoarea toamnei.

Sosind cu un mesaj minunat care exclamă „La mulți ani”, acest aranjament floral se va adăuga la sărbătorirea zilei lor speciale. Florile de toamnă vor continua să se deschidă, prelungind durata de viață a aranjamentului - și plăcerea destinatarului dvs.


LIVRARE: Fiecare comandă este livrată manual direct destinatarului. Aceste articole vor fi livrate de noi la nivel local sau de un florar local calificat, de vânzare cu amănuntul.

Cos Tomnatic - Exotic

- am creat un cos plin cu flori exotice pentru acea femeie intriganta, misterioasa si absolut cuceritoare din viata ta.

Cos cu Flori La multi ani flori

Dacă sunteți în căutarea modului perfect de a spune „La mulți ani”, florile sunt o alegere excelentă. 
Aranjamentele florale pentru ziua de naștere vin într-o gamă largă de culori, stiluri și teme.

Putem oferi un buchet de flori pentru ziua de naștere pentru soți, copii, frați, colegi de muncă, prieteni și alții. Putem trimite flori în Bucuresti, în 2 ore dupa ce primim comanda.

Luați în considerare să trimiteți un buchet de flori pentru ziua nașterii și să adăugați un cadou cu vin, bomboane sau o felicitare drăguță pentru idei de aranjamente.

Buchetto este magazinul tău unic pentru cadouri și flori pentru ziua de naștere.

  • Pentru mai multe idei de cadouri, nu ezitați să ne contactați.
  • Vă putem recomanda cadoul perfect pentru cineva special!

 

COȘURI DE FLORI SUSPENDATE: 5 SECRETE PE CARE LE FOLOSESC PROFESIONIȘTII
 
Dacă ați luat vreodată o vacanță într-un parc Disney, sau ați vizitat o stațiune de vară sau ați mers pe strada principală a celor mai fermecătoare orașe, probabil că ați fost uimiți de niște jardiniere agățate de coșuri cu flori uimitoare. Și să recunoaștem – ai încercat să reproduci coșurile menționate și ai eșuat lamentabil, nu? 

Dar la Buchetto am învățat aceste 5 secrete de succes pentru coșuri agățate care îi fac pe profesioniști „în cunoștință” și te pot face să fii de invidiat pentru aranjamentul tău. Da, într-adevăr poți avea acele coșuri de flori agățate luxuriante, pline de inspiratie în propria grădină cu aceste sfaturi și trucuri!

COȘURI DE FLORI SUSPENDATE

CUM SĂ FACI UN COȘ SUSPENDAT

Primul lucru pe care trebuie să-l rețineți este că, dacă doriți acele coșuri suspendate luxuriante, cu aspect profesional, toate aceste secrete sunt la fel de importante și funcționează împreună. Dacă o parte a „sistemului” eșuează, sunt șanse mari ca niciunul dintre celelalte secrete să nu te salveze. Textura și culoarea frunzelor adaugă interes aici.

SECRETUL #1 – ALEGE-ȚI OALA SUSPENDATĂ, COȘUL SAU RECIPIENTUL.

Cosuri cu Flori Deosebite
Acest lucru este mult mai important decât alegerea stilului.

Dacă doriți ghivece simple în cascadă, alegeți ghivece agățate obișnuite. Dacă doriți acele globuri de flori vii uimitoare care atârnă pe străzi în acele cătunuri europene care inspiră admirație, atunci alegeți un recipient care este fie sârmă cu căptușeală de fibră, fie o oală cu găuri pe tot corpul făcut special pentru acest scop. Acest lucru vă permite să plasați plante pe toate părțile laterale și pe fundul recipientului, ceea ce oferă acel aspect plin de glob viu. Există, de asemenea, mai multe sisteme comerciale de plantare pentru creșterea „globurilor de flori”, cum ar fi sacul de flori.

COȘUL DE FLORI SUSPENDAT SECRETUL #2 – ALEGEȚI-VĂ SOLUL
Cosuri cu Flori Superbe
Utilizarea unui amestec de flori de înaltă calitate este vitală pentru succesul coșurilor suspendate. Alegeți un amestec tomnatic pe care îl recomandă florarii din zona dvs. și apoi adăugați cristale polimerice care rețin apă, disponibile în orice centru de grădină.  

SECRETUL #3 – HRĂNIȚI ȘI APĂȚI BINE GHIVECELE DE FLORI
Cosuri cu Flori pentru zi de nastere
Coșurile suspendate sunt udate atât de des, încât au tendința de a elimina toate substanțele nutritive din sol mult mai repede decât recipientele obișnuite. Adăugați un îngrășământ granular cu eliberare lentă la amestecul de ghiveci când plantați, apoi utilizați un îngrășământ lichid la jumătate de putere o dată pe săptămână, cum ar fi Buchetto. Folosește ambele, plantele tale îți vor mulțumi cu o creștere luxuriantă și multe înfloriri!  

SECRETUL #4 – CELE MAI BUNE PLANTE PENTRU COȘURI AGĂȚATE

La fel ca atunci când plantați în grădina dvs., trebuie să alegeți plantele potrivite pentru locul potrivit. Nu numai că trebuie să fii atent dacă coșul tău va atârna la soare sau la umbră, ci și dacă va fi supus vântului uscat, ploilor abundente sau căldurii excesive. 

SECRETUL #5 – ÎMPACHETAȚI-LE!

Ultimul nostru truc de la profesioniști este destul de important... Trebuie să împachetați plantele în aceste recipiente pentru a obține aspectul plin și luxuriant pe care îl doriți. Coșurile suspendate au o perioadă scurtă de timp pentru a ajunge la dimensiunea dorită, așa că este posibil să aveți nevoie de mai multe plante decât ați folosi de obicei. 

 

LIVRARE: Fiecare comandă este livrată manual direct destinatarului. Aceste articole vor fi livrate de noi la nivel local sau de un florar local calificat, de vânzare cu amănuntul. 

 

Cosuri cu Flori Deosebite

 

citeste mai mult... citeste mai putin...