Transport gratuit in Bucuresti pentru comenzile de peste 300 de lei.

Despre noi

Buchetto - Flori in cutie si Buchete superbe din flori naturale proaspete

În inima Bucureștiului se află o florărie plină de magie și frumusețe, unde florile sunt aranjate cu mare atenție și pasiune. La florăria Buchetto, fiecare buchet și compoziție florală este o poveste în sine, o declarație de dragoste către natură și frumusețe. 

Fiecare floare este alesă cu grijă și pregătită cu mare atenție, astfel încât să rămână proaspătă și să aducă zâmbetul pe buze celui care o primește. Indiferent de ocazie, fie că este vorba despre o zi de naștere sau o declarație de dragoste, noi ne străduim să creăm compoziții unice și speciale pentru fiecare client în parte. 

Îți oferim livrare la domiciliu în București și Ilfov, astfel încât să poți împărtăși frumusețea florilor cu cei dragi, de oriunde te-ai afla. Lasă-te purtat de magia florilor și comandă acum din magazinul florăriei noastre pline de romantism!

 

Creativity is just connecting things. When you ask creative people how they did something, they feel a little guilty because they didn't really do it, they just saw something. It seemed obvious to them after a while.
- Steve Jobs