Transport gratuit in Bucuresti pentru comenzile de peste 300 de lei.

Luna Martie

Flori de 1-8 Martie

flori

Flori Aniversare de 1- 8 Martie, Spune "mulțumesc" cu flori

Comanda Flori de 1-8 Martie din colectia noastra de flori de primavara compusa din Lalele, Irisi, Frezii, Mini-trandafiri, gerbera, altsromeria si multe alte flori. Ziua mamei este asociata cu aceste flori minunate care simbolizeaza reinvierea naturii si totodata bucura prin culori deschise si plina de viata. Pe langa florile de primavara din colectia de 1-8 Martie, am adaugat si cateva modele clasice de flori si flori in cutie, atat de mult iubite de clientii nostri.

Spune mulțumesc cu flori

A făcut cineva ceva special pentru tine în ultima vreme sau ți-a oferit ospitalitatea caldă? Căutați o modalitate de a vă exprima aprecierea? Cadourile de mulțumire sunt o parte importantă a menținerii relațiilor, atât personale, cât și profesionale. Arată-i cuiva cât de mult prețuiești prietenia lui, ajutorul lor și tot ceea ce face pentru tine cu un buchet atent de flori de mulțumire. Luați în considerare adăugarea de baloane, o cutie de ciocolată sau un animal de pluș de pluș pentru a crea un cadou de mulțumire minunat și de lungă durată.

Ce spun florile Mulțumesc

Toate florile Buchetto transmit un frumos "mulțumesc" pentru că sunt 100% naturale din florărie locală. Florile sunt aranjate și livrate chiar la ușa persoanei dragi. Cele mai populare flori de mulțumire sunt trandafirii, crinii, margaretele și crinii. Pentru mai multe sfaturi, contactati-ne. Facilitează alegerea și trimiterea florilor de mulțumire.

  • Garoafele roz, crizantemele, gerbera și trandafirii rosii sunt accentuate cu verdeață proaspătă.
  • Livrat în vaza Reflections de la Buchetto.
  • Orientare: generală

 

Buchetele Cu Flori De 1 Martie

5 tipuri de flori de 1 Martie cu simboluri semnificative de oferit de Ziua Mamei

Ziua Mamei este chiar după colț și încă o dată, suntem cu toții lăsați să ne gândim la ce fel de buchet le vom oferi mamelor noastre. Ce culori ar trebui să fie florile? Ce fel de flori ar trebui să alegi? Acestea sunt întrebări aparent simple, dar devin mai interesante dacă te oprești și te gândești la semnificația sau simbolismul din spatele diferitelor tipuri de flori. Dacă nu ești un expert în astfel de chestiuni, nu te supăra. Suntem aici pentru a-ți spune despre cele mai bune tipuri de flori pe care să le dăruiești mamei tale de Ziua Mamei și ce simbolizează fiecare!

Mix de Flori

Nu poți uita să oferi niște mixuri de flori mamei tale de Ziua Mamei. În orice caz, dăruirea acestor flori exprimă admirație, deoarece gladiolul reprezintă tăria caracterului sau integritatea, precum și credincioșia și onoarea. Sunt florile perfecte pentru a arăta cât de mult din tine este făcută din propria ta mamă. Florile de gladiole roz și violet reprezintă cel mai bine dragostea și grația maternă. 

Buchet cu Gerbere/Margarete

Gerberele sunt un tip de margarete, iar margaretele simbolizează puritatea, maternitatea, noile începuturi, chiar și fertilitatea. Mai precis, gerberele reprezintă, de asemenea, puritatea, frumusețea și inocența. Așadar, un buchet de margarete și gerbere este perfect pentru viitoarele mame, mame care sunt vesele, calme și, desigur, frumoase. Să recunoaștem, cu toții credem că mamele noastre posedă aceste trăsături, ceea ce face ca margaretele să fie o alegere ușoară atunci când îți aranjezi buchetul de flori de Ziua Mamei!

Buchet cu Crizanteme

Știați că floarea oficială a Australiei de Ziua Mamei este crizantemele, care sunt poreclit „mamici”? Nu-ți face griji, azi aveam ani când am realizat și jocul de cuvinte din nume. Cu toate acestea, crizantemele nu reprezintă nimic pe care l-ați putea atribui mamelor în ziua lor specială, în afară de porecla „mame”.

Acestea fiind spuse, cu purtarea lor robustă și plină de farmec, crizantemele nu sunt o opțiune rea dacă vrei să-ți tratezi mama ca pe o regină de Ziua Mamei. De fapt, crizantemele sunt considerate și „Regina florilor de toamnă” în America, deoarece sunt cele mai mari flori produse comercial din țară. 

Buchet cu Lisianthus

Delicata si eleganta, floarea de lisianthus este una care este data in multe ocazii. Deoarece această floare simbolizează aprecierea și o legătură de-a lungul vieții între oameni, este adesea inclusă în aranjamentele florale de nuntă sau aniversare. Așa că, în cazul în care tatăl tău se gândește la ce fel de flori să-i ofere mamei de Ziua Mamei, florile de lisianthus sunt pachetul complet.

Pe de altă parte, copiii pot oferi aceste flori mamelor lor pentru a-și exprima și aprecierea. Cea mai bună culoare lisianthus pentru această ocazie? Mov care reprezintă frumusețea și galbenul care reprezintă fericirea.

Buchet de Trandafiri

În cele din urmă, nu poți greși niciodată dacă oferi unei mame, sau oricărei femei, de altfel, un buchet de trandafiri. Deși sunt adesea asociați cu pasiuni și romantism, semnificația trandafirilor diferă și în funcție de culoare. Pentru Ziua Mamei, culorile fildeș, piersici și roz sunt calea de urmat. Fildeșul reprezintă atenție și grație, piersicul reprezintă modestie, sinceritate și recunoștință, în timp ce roz înseamnă feminitate și rafinament. Nu e un mesaj rău de trimis mamei tale, nu? Sortați toți acești trandafiri în consecință și puteți crea un buchet cu tematică în degrade!

Citește și: Cele mai drăguțe 10 flori roz pe care le poți crește vara!

Multe simboluri ale florilor noastre aproape că s-au pierdut în vânt, așa că este bine să ne uităm la ele din când în când, mai ales cu ocazii precum Ziua Mamei. Dacă ai în minte un tip de floare care nu a fost menționat aici sau nu poartă un sens tradițional potrivit pentru Ziua Mamei, nu-ți face griji. 

Important sunt tradițiile tale de familie și reprezentările personale pe care le pui în fiecare buchet de flori oferit mamei tale. Așa că alege orice flori crezi că i-ar plăcea. Acest ghid pentru flori de Ziua Mamei vă va fi întotdeauna disponibil dacă aveți nevoie de el. Mult succes si la multi ani de Ziua Mamei mamei tale!

 

citeste mai mult... citeste mai putin...

LIVRĂM FLORI ÎN

București & Ilfov

ÎN MAXIM 2-4 ORE

delivery