0754 889 036 Program
  •     MENIU

Buchete si compozitii florale din crizantema

Buchete de Flori din Crizantema - Colectii Inedite

O colectie gingasa si blanda din flori de crizantema care cucereste inima prin finetea sa iar ambalajul deosebit fac fiecare buchet de crizanteme sa arate unic si deosebit.

Buchet cu Crizanteme

Știați că floarea oficială a Australiei de Ziua Mamei este crizantemele, care sunt poreclit „mamici”? Nu-ți face griji, azi aveam ani când am realizat și jocul de cuvinte din nume. Cu toate acestea, crizantemele nu reprezintă nimic pe care l-ați putea atribui mamelor în ziua lor specială, în afară de porecla „mame”.

Acestea fiind spuse, cu purtarea lor robustă și plină de farmec, crizantemele nu sunt o opțiune rea dacă vrei să-ți tratezi mama ca pe o regină de Ziua Mamei. De fapt, crizantemele sunt considerate și „Regina florilor de toamnă” în America, deoarece sunt cele mai mari flori produse comercial din țară. 

Buchet de Flori Aniversar cu Crizantema

Florile sunt un cadou superb, dacă dorești să le trimiți celor mai apropiati și dragi prieteni ori familie, fie că doresti să iți surprinzi iubita cu un buchet de flori deosebit.

În plus, comanda unui buchet de flori este la fel de ușoară "ca un clik". În loc să te uiți prin magazine fizice si sa strabați orasul in căutarea buchetului de flori preferat, poti accesa fără efort floraria online Buchetto prin intermediul magazinului online și să cumperi florile preferate online. Majoritatea companiilor de flori, oferă flori cu livrare la domiciliu sau aleg să trimită flori prin curier, iar Buchetto poate oferi chiar si aranjamente florale in diverse locatii pentru prieteni, intalniri, aniversări sau intalniri de business.

 

Aranjamente Crizanteme 

Lăsați Buchetto să vă ajute in alegerea florilor aniversare din acest eveniment aniversar de neuitat.

Buchete si Compozitii Florale din Crizantema

Arată-i cuiva special cât de mult îți pasă, comandând o livrare de flori aniversare, care va fi expediată chiar la ușa lui!
Fie că este pentru cineva pe care îl iubești, cel mai bun prieten al tău sau pentru cineva special, Buchetto îi va aminti de dragostea ta.

Această alegere de "flori in cutie" în formă de inimă, este o alegere "minune", ceea ce reprezintă cadoul perfect pentru orice aniversare.
 

Flori Aniversare de 1- 8 Martie, Spune "mulțumesc" cu flori

Comanda Flori de 1-8 Martie din colectia noastra de flori de primavara compusa din Lalele, Irisi, Frezii, Mini-trandafiri, gerbera, altsromeria si multe alte flori. Ziua mamei este asociata cu aceste flori minunate care simbolizeaza reinvierea naturii si totodata bucura prin culori deschise si plina de viata. Pe langa florile de primavara din colectia de 1-8 Martie, am adaugat si cateva modele clasice de flori si flori in cutie, atat de mult iubite de clientii nostri.

Spune mulțumesc cu flori

A făcut cineva ceva special pentru tine în ultima vreme sau ți-a oferit ospitalitatea caldă? Căutați o modalitate de a vă exprima aprecierea? Cadourile de mulțumire sunt o parte importantă a menținerii relațiilor, atât personale, cât și profesionale. Arată-i cuiva cât de mult prețuiești prietenia lui, ajutorul lor și tot ceea ce face pentru tine cu un buchet atent de flori de mulțumire. Luați în considerare adăugarea de baloane, o cutie de ciocolată sau un animal de pluș de pluș pentru a crea un cadou de mulțumire minunat și de lungă durată.

Ce spun florile Mulțumesc

Toate florile Buchetto transmit un frumos "mulțumesc" pentru că sunt 100% naturale din florărie locală. Florile sunt aranjate și livrate chiar la ușa persoanei dragi. Cele mai populare flori de mulțumire sunt trandafirii, crinii, margaretele și crinii. Pentru mai multe sfaturi, contactati-ne. Facilitează alegerea și trimiterea florilor de mulțumire.

  • Garoafele roz, crizantemele, gerbera și trandafirii rosii sunt accentuate cu verdeață proaspătă.
  • Livrat în vaza Reflections de la Buchetto.
  • Orientare: generală

 

citeste mai mult... citeste mai putin...