0754 889 036 Program
  •     MENIU

Buchete de flori pentru nunta si cununie, lumanari de botez cu flori naturale

Aranjamente Nunta - Aranjamente Florale Nunta - Buchete Mireasa - Buchete Cununie Civila

Va invitam sa descoperiti buchetele de flori, pentru nunta sau cununie civila, precum si lumanari de botez frumos aranjate si din flori mereu proaspete!

Aranjamente florale unice pentru nunta ta

Momente unice si memorabile, flori proaspete si parfumate! Buchete de flori pentru mireasa in nuante de poveste!

Flori de Nunta - Buchete Flori Nunta 

Indiferent de sezon sau de locație, florile pot schimba cu adevărat aspectul nunții tale. În funcție de culorile și texturile selectate, florile vor duce cu siguranță estetica sau tema aleasă la un nivel cu totul nou.

De la aranjamente scurte la stâlpi înalți și tot ce există între ele, există atât de multe opțiuni pentru a alege aranjamente florale frumoase pentru nunta ta. Dar dacă vrei ceva puțin ieșit din comun? Dacă sunteți în căutarea ceva unic, nu căutați mai departe. De la vase interesante la combo-uri surprinzătoare , vă oferim inspirație de la nunți adevărate.

Buchete Mireasa

Adaugă ceva sentimental florilor tale.

Descoperă un farmec de idei pentru buchete de nuntă si confera o notă personală buchetului de mireasă

Florile de Mireasa pot fi încorporate în nunta ta în atât de multe moduri diferite, dar buchetul de mireasă este, fără îndoială, cea mai specială piesă a nopții. Acestea sunt florile care vor fi fotografiate cel mai mult în mâinile tale, așa că este important să-ți completeze rochia și aspectul general. De asemenea, este drăguț dacă au o notă mai personală care le face să iasă în evidență, de aceea intervin farmecele buchet de nuntă.

Un farmec de buchet sau un decor sentimental pot fi atât de multe lucruri diferite: un mic medalion cu o fotografie a celor dragi, un farmec cu o dată specială pe el sau chiar o înfășurare care înseamnă ceva pentru tine (cum ar fi vechea rochie de mireasă a bunicii tale). , de exemplu). Farmecele buchet ar trebui să fie subtile (nu vrei să le distragă atenția de la flori), dar totuși evidente. În afară de asta, chiar nu există reguli!

 

Buchete Cununie Civila

Dacă doriți să aduceți un omagiu unei persoane, puteți face acest lucru cu farmecul buchetului de cununie civila oferit de catre dvs. Acesta este un exemplu care consta in mai multe fotografii atârnând de flori.
Un farmec dulce amintire - O modalitate de a-i aminti pe cei care nu pot fi acolo în ziua nunții tale este să-i adaugi la buchetul tău. Această mireasă a făcut asta cu două farmec foto și o inimă.
Din nou, chiar nu poți greși cu un farmec cu memorie foto pentru buchetul tău. Acesta are o persoană iubită și este suficient de mare încât nimeni nu o va rata.
Adauga o fotografie dulce Din nou, chiar nu poți greși cu un farmec cu memorie foto pentru buchetul tău. Acesta are o persoană iubită și este suficient de mare încât nimeni nu o va rata.

Beneficiile unui buchet de cununie

Dacă se potrivește bugetului nunții tale , alegerea ca un designer floral să creeze un buchet superb este o opțiune grozavă. Cu toate acestea, mare parte din costul unui buchet realizat profesional provine din forța de muncă implicată. Cu siguranță, există costuri asociate cu aprovizionarea cu flori proaspete, dar costul crește în funcție de timpul petrecut și de complexitatea designului. Dacă reușiți să săriți peste asta și să faceți singur munca, cu siguranță veți putea să vă radeți destul de mult din bugetul floral. 
 

Aranjamente Florale Nunta

20 de idei unice de aranjamente florale pentru a vă face nunta în întregime 

Combinați flori proaspete și uscate

Renunțarea la aranjamentul tradițional proaspăt și introducerea unei alte componente va face imediat piesa centrală mult mai interesantă. Ne place combinația de elemente uscate și flori proaspete folosite pentru a crea un amestec frumos de textură și culoare în această configurație.

Sperați în ceva elegant, dar complet capricios? Terariile se potrivesc perfect. Luați în considerare aranjamentele delicate închise într-un recipient de sticlă drăguț pentru un mod dulce și simplu de a ridica aspectul meselor de recepție.

Prezintă un design în două tonuri

Speri la ceva îndrăzneț? Multe aranjamente florale încorporează o mulțime de nuanțe diferite. De ce să nu alegi doar două pentru un pop unic de culoare? Acest afișaj a oferit mult contrast cu o textură excelentă pentru a-l face mult mai interesant.

Optează pentru buchete de flori Anthurium
Uneori, crearea unui aranjament floral unic se reduce doar la tipul de flori pe care îl alegeți în primul rând. În timp ce florile tradiționale, cum ar fi trandafirii sau garoafele, sunt uimitoare de la sine, puteți opta și pentru a le asocia cu o alegere neașteptată. Anthurium-urile adaugă un pop de culoare îndrăzneață și o formă atrăgătoare acestui afișaj.

Nu te complica
piese centrale de vază cu muguri texturate

Alegerea unui aranjament floral nu înseamnă întotdeauna modele mari și complicate. Ne place ideea de a crea o linie elegantă de vaze cu muguri, toate cu diferite flori proaspete, elemente uscate și crenguțe de verdeață.


Faceți un aranjament de nunta îndrăzneț

În primul rând, decideți tipul de flori pe care doriți să le încorporați în buchetul dvs. Potrivit recomandarilor Buchetto, este important să începeți prin a lua în considerare stilul rochiei de mireasă, deoarece acesta va reflecta tonul întregii nunți. Apoi, luați în considerare paleta dvs. de culori. Eells sugerează să te gândești dacă ai prefera culori complementare sau dacă ți-ar plăcea să integrezi culori contrastante pentru a adăuga un pic de dramatism. 

Spune adio vazelor mari și salută mesele înflorite! Dacă doriți să faceți o declarație, un pasaj floral pe lungimea mesei dvs. de recepție va adăuga cu siguranță o culoare îndrăzneață oricărui spațiu.

 

Aranjamente florale pentru evenimente - Buchete de flori pentru nunta

Buchete de Flori pentru cununie, lumanari de botez cu flori naturale

Indiferent dacă sunteți o companie mică sau o mare corporație, indiferent de bugetul sau preferințele dvs.,

indiferent dacă aveți un spațiu mare de umplut, ne asigurăm că toate aranjamentele florale

pe care le creăm pentru un eveniment corporate pun compania în centrul atenției.

 

Buchete de flori pentru nunta si cununie, lumanari de botez cu flori naturale

Flori pentru evenimente corporative

Fie că doriți să vă recompensați clienții fideli, clienți importanți sau propriul personal, avem o gamă largă de flori, plante și cadouri. Alegeți dintre buchete superbe legate manual, plante de casă de lungă durată - perfecte pentru birou și seturi cadou care includ sticle de prosecco, gin și ciocolată.

Sarcina Buchetto este să obținem atmosfera perfectă pentru identitatea mărcii dumneavoastră, indiferent de locația evenimentului. Și mereu am reușit să obținem acel efect „wow”, despre care toată lumea vorbește, prin aranjamente florale sau panouri foto florale, atât de admirate la un eveniment. La orice petrecere tematică sau aniversare, ne place să vă surprindem invitații cu detalii și decoruri neașteptate pentru a vă transforma petrecerea într-o amintire foarte frumoasă.

Oferim un serviciu personal la comandă pentru a vă asigura că obțineți cel mai bun pachet pentru nevoile dvs. la un preț avantajos. Putem oferi reduceri și carduri de mesaje personalizate.

Acordăm foarte multă atenție calității produselor și serviciilor pe care le oferim, astfel încât evenimentul dumneavoastră să fie unul de succes.

Fie că sunteți în căutarea unui buchet superb pentru un client de top sau a sutelor de oferit ca cadouri de Crăciun, avem o gamă largă de opțiuni din care să alegeți.

Experiența noastră acoperă o gamă largă de evenimente: recepții, cocktail-uri, lansări de produse, aniversari, petreceri tematice, team building-uri și ateliere artistice.

Pe langa organizarea de evenimente, ne ocupam si de decorul magazinelor si altor spatii comerciale. Magazine de vitrine, holul hotelului, mesele de restaurant, saloanele de coafură sau aranjamentele florale de la recepția SPA adaugă valoare afacerii dumneavoastră.

 

Aranjamente Florale pentru evenimente

Decoratii cu Aranjamente Florale de Perete

Faceți un aranjament deosebit de flori în restaurantul sau barul dvs. cu un perete cu flori. Proiectați manual, vor atrage toată atenția potrivită asupra afacerii dumneavoastră. Decorațiile florale extrem de la modă, la scară largă, sunt o modalitate perfectă de a adăuga culoare, energie și entuziasm oricărui spațiu.

Decoratii cu Aranjamente Florale Mari

Modele personalizate și creații abstracte - echipa Buchetto este specializată în expoziții uimitoare la scară largă. Perfecte pentru evenimente unice sau promoții de durată mai lungă, aceste piese depășesc simpla decorare. Uimește oaspeții la lansările de produse sau la evenimentele corporative, creează o lume a florilor și fă capul la evenimentul tău.

Aranjamentele Florale de masă

Aranjamente frumoase de masă concepute și livrate de florari cu experiență. Decorează-ți evenimentul, funcția sau gala corporativă cu aranjamente rafinate de masă de la floraria de lux Buchetto.

Aranjamente Florale de Tavan

Aranjamente Florale de Tavan au revenit în popularitate recent, cu propria noastră echipă de florari cu experienta în fruntea tendinței. Indiferent dacă sunt create folosind flori artificiale sau flori proaspete, decorațiunile noastre de tavan sunt disponibile pentru livrare în orice zi, cu echipa noastră de florari la îndemână pentru a proiecta, instala și scoate piese pentru evenimente corporative, ceremonii și spectacole.

buchete de Mireasa si aranjament floral nunta unic se reduce doar la tipul de flori pe care îl alegeți

citeste mai mult... citeste mai putin...