Transport gratuit in Bucuresti pentru comenzile de peste 300 de lei.

Botez

Lumanari Botez cu Flori Naturale - Aranjamente Florale Botez - Lumanari Botez 35-50 cm

flori

Lumanari Botez Baiat cu Flori Naturale - Lumanari Botez Fete - Aranjamente Florale Botez

Lumanari botez impodobite cu flori naturale si decorate elegant.

Lumanari personalizate botez, diferite dimensiuni.

Frumusețea, eleganța și farmecul unic însoțesc toate aceste lumânări de botez. 

Florile de botez si aranjamentul floral pentru botez pot fi impachetate si aranjate in forma de buchet, in cutie rotundă sau cutie în formă de inimă în functie de preferințele dumneavoastră.

Domnisoarele iubesc florile iar noi iubim sa vedem zambetele lor!

 

Lumanare Botez

Simbolismul lumânării de botez

Botezul este o tradiție creștină și lumânarea de botez sau lumânarile de botez au o istorie lungă.

Copilul botezat, care și-a deschis ochii la lumina creației, este acum trezit de flacăra credinței. Ea este chemată să vadă toate lucrurile prin ochii lui Isus Hristos.

 •  Lumina este un simbol important în creștinism, iar lumânarea de botez reprezintă mișcarea de trecere din moarte la viață în Hristos, care este cunoscut și ca „lumina lumii”. 
 • Ca semn al vieții noi, o lumânare de botez va fi aprinsă folosind flacăra de la Lumânarea de Paște care simbolizează Lumina lui Hristos - Lumina Lumii.
 • Aceasta este lumina pe care întunericul nu o poate birui. Lumina încălzește și încurajează, oferă siguranță și luminează calea de urmat. 

Botezul este modul în care Biserica primește un copil în comunitatea de credință. Aprinderea lumânării de botez joacă un rol important în ziua botezului copilului, precum și pentru mulți ani de acum înainte.

Lumânarea de botez trebuie reaprinsă în fiecare an la aniversarea  botezului/botezului copilului și se fac rugăciuni de mulțumire.

 

Lumanari de Botez

Sărbătorește Botezul celor dragi cu Buchetto.

Aici, la Buchetto, avem o gamă largă de lumanari de botez si aranjamente florale botez pentru a marca ziua specială de botez a celor dragi.

Lumânările de botez disponibile cu Buchetto pot fi personalizate și făcute total unice.

Unele dintre lumânările Baptisim disponibile în Buchetto sunt împodobite cu cruci și desene ornamentate.

Fie că sunteți în căutarea unor cadouri tradiționale de botez, cum ar fi lumânările tradiționale de botez sau cadouri de botez si aranjamente florale botez moderne, Buchetto are totul pregatit și gata de livrare la locul evenimentului, pentru a vă ajuta să sărbătoriți cu o drag, cea mai speciala zi.

 

Lumanari Botez Baiat - Lumanari Botez Fete

Lumanare botez flori naturale pentru fetițe și băieți

 • După ce ai găsit cadoul perfect pentru fetițe și băieți, trebuie inevitabil să cauți cadouri pentru nou-născuți.
 • În mod tradițional, florile roz și albe sunt dăruite pentru nașterea unei fete nou-născute.

Pentru nașterea unui băiat, pe de altă parte, florile albastre și albe sunt adesea combinate intr-un aranjament floral dedicat.

Pe langa combinatiile traditionale de culori pentru alegerea florilor, va recomandam un buchet de flori colorat.

Lumanare Botez Flori Naturale

Lumanari botez in peste 300 modele elegante cu lumanari de botez lungi sau scurte. Modele lumanari de botez unice si elegante.

 • Alege lumanari botez unice lucrate cu flori naturale.

Florile colorate transmit fericire. Aceasta va aduce o mare bucurie tinerilor părinți și este astfel cadoul perfect pentru nou-născut!

 

Buchete de Flori Aniversare Botez

Bazandu-ne pe comentariile lasate de clientii nostri, am creat o colectie de compozitii si aranjamente florale botez care pot deveni un cadou ideal pentru asa o data importanta in viata unei persoane nou nascute.

 • Florile gingase vor impresiona prin gratia si maiestria lor, iar dulciurile vor deveni un bonus placut si delicios.
 • Încercăm să facem ca fiecare produs să creeze o impresie de durată în mintea ta și în mintea familiei, prietenilor și oaspeților tăi.

De asemenea, nu trebuie să cheltuiți o avere în acest proces, deoarece toate lumânările noastre de botez au un preț accesibil, dar totuși elegante, imaculate și memorabile.

Aranjamente Florale Pentru Botez - Unice si Elegante

Momente unice si memorabile, flori proaspete si parfumate! Buchete de flori pentru botez in nuante de poveste!

Flori de Aniversare - Buchete Flori Aniversare Botez

Indiferent de sezon sau de locație, florile pot schimba cu adevărat aspectul sarbatorii tale.

 • În funcție de culorile și texturile selectate, florile vor duce cu siguranță estetica sau tema aleasă la un nivel cu totul nou.

De la aranjamente scurte la stâlpi înalți și tot ce există între ele, există atât de multe opțiuni pentru a alege aranjamente florale frumoase pentru aniversarea ta.

Dar dacă vrei ceva puțin ieșit din comun? Dacă sunteți în căutarea ceva unic, nu căutați mai departe. De la vase interesante la combo-uri surprinzătoare , vă oferim inspirație de la aniversari adevărate.

Buchete de Flori Aniversare Botez

Adaugă ceva sentimental florilor tale.

Descoperă un farmec de idei pentru buchete de botez si confera o notă personală buchetului de botez

Florile de Aniversare botez pot fi încorporate în aniversarea ta în atât de multe moduri diferite, dar buchetul de aniversare botez este, fără îndoială, cea mai specială piesă a zilei. Acestea sunt florile care vor fi fotografiate cel mai mult în mâinile tale, așa că este important să-ți completeze rochia și aspectul general. De asemenea, este drăguț dacă au o notă mai personală care le face să iasă în evidență, de aceea intervin farmecele buchet de aniversare botez.

Un farmec de buchet sau un decor sentimental pot fi atât de multe lucruri diferite: un mic medalion cu o fotografie a celor dragi, un farmec cu o dată specială pe el sau chiar o înfășurare care înseamnă ceva pentru tine (cum ar fi vechea rochie de majorat a mamei tale). , de exemplu). Farmecele unui buchet de flori pentru botez ar trebui să fie subtile (nu vrei să le distragă atenția de la flori), dar totuși evidente. În afară de asta, chiar nu există reguli!

 

Buchete de Flori Aniversare Botez

Dacă doriți să aduceți un omagiu unei persoane, puteți face acest lucru cu ajutorul florariei Buchetto oferind un cadou inedit prin intermediul farmeculului unui buchet de aniversare pentru botez oferit de catre dvs. persoanei dragi.

 • Puteti alege un buchet de flori cu poza sau aranjament floral cu poza. 
 • Atasarea unei fotografii cu persoana sarbatorita este o alegere deosebita care confera un farmec pentru buchetul tău.
 • Adauga o fotografie dulce, creata din ciocolata cu ajutorul careia chiar nu poți da greș in alegerea buchetului tău.

Un farmec dulce amintire - O modalitate de a-i aminti pe cei care nu pot fi acolo în ziua aniversarii

Beneficiile unui buchet de botez

Dacă se potrivește bugetului de botez, alegerea ca un designer floral să creeze un buchet superb este o opțiune grozavă. Cu toate acestea, mare parte din costul unui buchet realizat profesional provine din forța de muncă implicată. Cu siguranță, există costuri asociate cu aprovizionarea cu flori proaspete, dar costul crește în funcție de timpul petrecut și de complexitatea designului. Dacă reușiți să săriți peste asta și să faceți singur munca, cu siguranță veți putea să vă radeți destul de mult din bugetul floral. 
 

Aranjamente Florale Botez

 idei unice de aranjamente florale pentru botez

Renunțarea la aranjamentul tradițional proaspăt și introducerea unei alte componente va face imediat piesa centrală mult mai interesantă. Ne place combinația de elemente uscate și flori proaspete folosite pentru a crea un amestec frumos de textură și culoare în această configurație.

Sperați în ceva elegant, dar complet capricios? Luați în considerare aranjamentele delicate închise într-un recipient de sticlă drăguț pentru un mod dulce și simplu de a ridica aspectul meselor de recepție.

Prezintă un design în două tonuri

Speri la ceva îndrăzneț? Multe aranjamente florale încorporează o mulțime de nuanțe diferite. De ce să nu alegi doar două pentru un pop unic de culoare? Acest afișaj a oferit mult contrast cu o textură excelentă pentru a-l face mult mai interesant.

Optează pentru buchete de flori Anthurium
Uneori, crearea unui aranjament floral unic se reduce doar la tipul de flori pe care îl alegeți în primul rând. În timp ce florile tradiționale, cum ar fi trandafirii sau garoafele, sunt uimitoare de la sine, puteți opta și pentru a le asocia cu o alegere neașteptată. Anthurium-urile adaugă un pop de culoare îndrăzneață și o formă atrăgătoare acestui afișaj.

Nu te complica

Alegerea unui aranjament floral nu înseamnă întotdeauna modele mari și complicate. Ne place ideea de a crea o linie elegantă de vaze cu muguri, toate cu diferite flori proaspete, elemente uscate și crenguțe de verdeață.


Faceți un buchet de trandafiri îndrăzneț pentru botez

În primul rând, decideți tipul de flori pe care doriți să le încorporați în buchetul dvs. Potrivit recomandarilor Buchetto, este important să începeți prin a lua în considerare stilul rochiei de mireasă, deoarece acesta va reflecta tonul întregii sarbatori. Apoi, luați în considerare paleta dvs. de culori. Buchetto sugerează să te gândești dacă ai prefera culori complementare sau dacă ți-ar plăcea să integrezi culori contrastante pentru a adăuga un pic de dramatism. 

Spune adio vazelor mari și salută mesele înflorite! Dacă doriți să faceți o declarație, un pasaj floral pe lungimea mesei dvs. de recepție va adăuga cu siguranță o culoare îndrăzneață oricărui spațiu.

buchete de Mireasa si aranjament floral nunta unic se reduce doar la tipul de flori pe care îl alegeți

citeste mai mult... citeste mai putin...

LIVRĂM FLORI ÎN

București & Ilfov

ÎN MAXIM 2-4 ORE

delivery