Transport gratuit in Bucuresti pentru comenzile de peste 300 de lei.
0754889036 Program
 •     MENIU

Compozitii florale ideale pentru majoratul unei fete

Aranjamente Florale Majorat - Buchete de Flori Majorat - Buchete de Flori Aniversare

Aranjament floral majorat – trandafiri, eustoma, minirose

Cele Mai Frumoase Aranjamente  

Livrare Rapidă În București. Surprinde Azi Pe Cineva Drag.

 • Dăruiește Un Zâmbet Celor Iubiți.
 • Buchete și Aranjamente Superbe.
 • Flori Mereu Proaspete.

Florile gingase vor impresiona prin gratia si maiestria lor, iar dulciurile vor deveni un bonus placut si delicios.

Bazandu-ne pe comentariile lasate de clientii nostri, am creat o colectie de compozitii si aranjamente florale care pot deveni un cadou ideal pentru asa o data importanta in viata unei fete.

Aranjamente Florale Majorat

Aranjamente florale unice Pentru Majorat 

Aranjament floral majorat – trandafiri, eustoma, minirose

Cele Mai Frumoase Aranjamente  

Livrare Rapidă În București. Surprinde Azi Pe Cineva Drag.

 • Dăruiește Un Zâmbet Celor Iubiți.
 • Buchete și Aranjamente Superbe.
 • Flori Mereu Proaspete.

Mai întâi, stabiliți unde veți afișa aranjamentul și pentru ce îl veți folosi.

Daca ești inspirat de grădina ta în aer liber, în natură, s-ar putea să te simți inspirat să creezi un aranjament floral frumos pentru următoarea cină, vizită la domiciliu sau seară de vară. Și, deși poți oricând să stilezi un aranjament organic, asimetric, care să servească drept propria ta operă de artă, există câteva reguli încercate și adevărate pentru a crea un aranjament floral care arată proaspăt, vibrant și chiar durează mai mult.

    Mai întâi, stabiliți unde veți afișa aranjamentul și pentru ce îl veți folosi.
    Alegerea dvs. de bază va depinde de locul în care intenționați să plasați aranjamentul: vazele înalte sunt grozave pentru intrări , șemineuri, birouri și comode, în timp ce vazele mai scurte sunt ideale pentru aranjamente florale care vor fi prezentate pe o masă. 
    Din punct de vedere vizual, dimensiunea joacă un rol imens în crearea unui aranjament floral de impact, indiferent dacă îți dai seama sau nu.

 •      „Când cineva intră într-o cameră sau într-un spațiu și vede un aranjament floral grozav, ia florile și compoziția, dar ceea ce nu știu că observă este proporția”. 
 •     „Este ceva care face parte din factorul "wow", ceea ce chiar nu știi persoana invitată îl va observa, ceea ce il va face sa exclame: „omule, asta arată grozav!””

Aici, am cultivat cele mai bune sfaturi și trucuri de la florarii Buchetto pentru a le folosi în următorul aranjament floral , asigurând un rezultat memorabil.

Buchete de Flori Majorat

Aranjament floral majorat – Buchete de flori majorat - trandafiri, eustoma, minirose

Cele Mai Frumoase Aranjamente  

Livrare Rapidă În București. Surprinde Azi Pe Cineva Drag.

 • Dăruiește Un Zâmbet Celor Iubiți.
 • Buchete și Aranjamente Superbe.
 • Flori Mereu Proaspete.

Momente unice si memorabile, flori proaspete si parfumate! Buchete de flori pentru mireasa in nuante de poveste!

Flori de Aniversare - Buchete Flori Aniversare

Indiferent de sezon sau de locație, florile pot schimba cu adevărat aspectul nunții tale. În funcție de culorile și texturile selectate, florile vor duce cu siguranță estetica sau tema aleasă la un nivel cu totul nou.

De la aranjamente scurte la stâlpi înalți și tot ce există între ele, există atât de multe opțiuni pentru a alege aranjamente florale frumoase pentru aniversarea ta. Dar dacă vrei ceva puțin ieșit din comun? Dacă sunteți în căutarea ceva unic, nu căutați mai departe. De la vase interesante la combo-uri surprinzătoare , vă oferim inspirație de la nunți adevărate.

Buchete de Flori Aniversare

Adaugă ceva sentimental florilor tale.

Aranjament floral majorat – buchete de flori aniversare - trandafiri, eustoma, minirose

Cele Mai Frumoase Aranjamente  

Livrare Rapidă În București. Surprinde Azi Pe Cineva Drag.

 • Dăruiește Un Zâmbet Celor Iubiți.
 • Buchete și Aranjamente Superbe.
 • Flori Mereu Proaspete.

Descoperă un farmec de idei pentru buchete de majorat si confera o notă personală buchetului de majorat

Florile de Aniversare pot fi încorporate în aniversarea ta în atât de multe moduri diferite, dar buchetul de Aniversare este, fără îndoială, cea mai specială piesă a zilei. Acestea sunt florile care vor fi fotografiate cel mai mult în mâinile tale, așa că este important să-ți completeze rochia și aspectul general. De asemenea, este drăguț dacă au o notă mai personală care le face să iasă în evidență, de aceea intervin farmecele buchet de Aniversare.

Un farmec de buchet sau un decor sentimental pot fi atât de multe lucruri diferite: un mic medalion cu o fotografie a celor dragi, un farmec cu o dată specială pe el sau chiar o înfășurare care înseamnă ceva pentru tine (cum ar fi vechea rochie de majorat a mamei tale). , de exemplu). Farmecele unui buchet de flori pentur majorat ar trebui să fie subtile (nu vrei să le distragă atenția de la flori), dar totuși evidente. În afară de asta, chiar nu există reguli!

 

Buchete de Flori Aniversare Majorat

Dacă doriți să aduceți un omagiu unei persoane, puteți face acest lucru cu farmecul buchetului de aniversare majorat oferit de catre dvs. Acesta este un exemplu care consta in mai multe fotografii atârnând de flori.
Un farmec dulce amintire - O modalitate de a-i aminti pe cei care nu pot fi acolo în ziua aniversarii tale este să-i adaugi la buchetul tău.  
Din nou, chiar nu poți greși cu un farmec cu memorie foto pentru buchetul tău.
Adauga o fotografie dulce Din nou, chiar nu poți greși cu un farmec cu memorie foto pentru buchetul tău.

Beneficiile unui buchet de majorat

Dacă se potrivește bugetului majoratului tau , alegerea ca un designer floral să creeze un buchet superb este o opțiune grozavă. Cu toate acestea, mare parte din costul unui buchet realizat profesional provine din forța de muncă implicată. Cu siguranță, există costuri asociate cu aprovizionarea cu flori proaspete, dar costul crește în funcție de timpul petrecut și de complexitatea designului. Dacă reușiți să săriți peste asta și să faceți singur munca, cu siguranță veți putea să vă radeți destul de mult din bugetul floral. 
 

Aranjamente Florale Majorat

20 de idei unice de aranjamente florale pentru a vă face majoratul în întregime 

Combinați flori proaspete și uscate

Renunțarea la aranjamentul tradițional proaspăt și introducerea unei alte componente va face imediat piesa centrală mult mai interesantă. Ne place combinația de elemente uscate și flori proaspete folosite pentru a crea un amestec frumos de textură și culoare în această configurație.

Sperați în ceva elegant, dar complet capricios? Luați în considerare aranjamentele delicate închise într-un recipient de sticlă drăguț pentru un mod dulce și simplu de a ridica aspectul meselor de recepție.

Prezintă un design în două tonuri

Speri la ceva îndrăzneț? Multe aranjamente florale încorporează o mulțime de nuanțe diferite. De ce să nu alegi doar două pentru un pop unic de culoare? Acest afișaj a oferit mult contrast cu o textură excelentă pentru a-l face mult mai interesant.

Optează pentru buchete de flori Anthurium
Uneori, crearea unui aranjament floral unic se reduce doar la tipul de flori pe care îl alegeți în primul rând. În timp ce florile tradiționale, cum ar fi trandafirii sau garoafele, sunt uimitoare de la sine, puteți opta și pentru a le asocia cu o alegere neașteptată. Anthurium-urile adaugă un pop de culoare îndrăzneață și o formă atrăgătoare acestui afișaj.

Nu te complica

Alegerea unui aranjament floral nu înseamnă întotdeauna modele mari și complicate. Ne place ideea de a crea o linie elegantă de vaze cu muguri, toate cu diferite flori proaspete, elemente uscate și crenguțe de verdeață.


Faceți un buchet de trandafiri pentru majorat, îndrăzneț

În primul rând, decideți tipul de flori pe care doriți să le încorporați în buchetul dvs. Potrivit recomandarilor Buchetto, este important să începeți prin a lua în considerare stilul rochiei de mireasă, deoarece acesta va reflecta tonul întregii nunți. Apoi, luați în considerare paleta dvs. de culori. Buchetto sugerează să te gândești dacă ai prefera culori complementare sau dacă ți-ar plăcea să integrezi culori contrastante pentru a adăuga un pic de dramatism. 

Spune adio vazelor mari și salută mesele înflorite! Dacă doriți să faceți o declarație, un pasaj floral pe lungimea mesei dvs. de recepție va adăuga cu siguranță o culoare îndrăzneață oricărui spațiu.

buchete de Mireasa si aranjament floral nunta unic se reduce doar la tipul de flori pe care îl alegeți

citeste mai mult... citeste mai putin...