Transport gratuit in Bucuresti pentru comenzile de peste 300 de lei.
0754889036 Program
 •     MENIU

Inima Funerara Rosie - Coroana Funerara Inima

0 opinii / Scrie o opinie

 • Pret: 330,00 lei

Doriti o comanda personalizata? 0754 889 036

Coroana Funerara - Coroana Funerara Inima din Trandafiri 

Coroana Inima Funerara din Trandafiri Lisiantus, Gerbera, Mini-rosa, Eucalipt

 • Compoziția din poza este compusa din 160 Flori.
 • De la 140 flori în sus se aplică un discount de 5%
 • 100 -130 Flori = 55 CM
 • 131 -160 Flori = 65 CM
 • 161 -200 Flori = 70 CM

Compozitia este alcatuita din flori taiate.

Trandafirii sunt asezati pe un material special, pentru pastrarea formei compozitiei pentru o perioada mai indelungata de timp.

Coroana Funerara Inima

   - Inima funerara compusa din trandafiri, gerbere, garoafe rosii.

   - compozitia poate fi din flori albe, galbene sau rosii in functie de preferintele dumneavoastra. Compozitia este realizata din flori taiate.

Coroana funerară in forma de inima este un model contemporan care va impresiona prin prezența sa și se va diferenția enorm pe fonul altor compoziții funerare. Acest produs poate fi atașat pe suportul funerar sau pe partea exterioară al sicriului.

 

Magazin Coroane Funerare - Floraria Bucuresti "Buchetto" - Experți online în flori

Când trebuie să alegi un cadou frumos pe care să-l trimiți unei persoane dragi, poti descoperi selectia de flori naturale si cadouri de la Buchetto. 

Livrare coroane funerare la locul destinat evenimentului

Coroane Funerare Bucuresti - Coroane de Flori Rotunde din Flori Naturale

Coroane funerare - Coroane Funerare 

 • Pentru cei care caută livrare de flori de inmormantare, avem o gama diversificata de unde poti alege diverse dimensiuni de coroane funerare si modele de flori.
 • Florile funerare - Buchetto sunt mereu proaspete și oferim o selecție largă de aranjamente funerare ieftine, frumoase, potrivite pentru orice buget.

Coroana Mortuara

 • Florile din coroana mortuara nu ne însoțesc doar în momentele luminoase și vesele din viața noastră, ci și în momentele triste, precum o înmormântare sau o sărbătoare a vieții.
 • Pentru astfel de ocazii, rudele comandă coroana mortuara de obicei diverse flori rituale, cum ar fi flori de doliu, coroane funerare și spray-uri pentru sicriu pentru decorarea sicriului.
 • Florile funerare sunt folosite la coroana mortuara pentru a decora camera pentru înmormântare, sicriu și apoi mormântul.

Cei care participă la o slujbă de înmormântare aduc adesea jerbe funerare sau coroana de flori ca o etapă de condoleanțe pentru cei dragi plecați.

Coroane Funerare Bucuresti - Livrare Rapida Acum

 • Coroanele Funerare de Înmormântare sunt disponibile cu livrare în aceeași zi în Bucuresti.
 • Lucrând în limitele bugetului și cerințelor dvs., putem crea aranjamente funerare personalizate. 

Suntem aici pentru a vă ajuta și pentru a vă oferi expertiza și îndrumarea noastră în alegerea prdusului preferat de înmormântare.

Livrarea de coroanei de flori și cadourilor funerare  este disponibilă peste tot în Bucuresti si imprejurimi.

Aranjamente Florale Funerare pentru înmormântare

In functie de organizarea ceremoniei de inmormantare în care va fi livrat aranjamentul floral funerar, precum și de bugetul alocat de dvs., puteți alege între un buchet funerar, o coroană funerară sau un aranjament funerar.

 • Buchetele funerare pot fi folosite pentru a oferi un gest frumos persoanei indoliate; un aranjament funerar poate fi oferit pentru a decora atât o sală de înmormântare, cât și un mormânt.

Chiar dacă o astfel de compoziție este livrată în casă sau în sala de înmormântare, ea poate fi ușor transportată la mormânt pentru a fi folosită la decorarea mormântului.

 • Coroanele de doliu sunt cel mai popular aranjament floral pentru înmormântări. Florile sub formă de coroană simbolizează circulația, renașterea și nemurirea sufletului. Coroana poate fi realizată fie dintr-o formă tradițională ovală, fie rotundă.

Ai nevoie de aranjamente florale de simpatie lângă mine? Florile noastre ieftine pentru simpatie sunt aici pentru serviciul dumneavoastră.

Coroane Funerare din Flori naturale

Permiteți-le designerilor florari de la Buchetto să vă ajute să creați un omagiu cu un aranjament funerar floral, care să transmită cea mai profundă simpatie si gânduri bune familiei și prietenilor persoanei iubite care a murit.

 • Buchetto ofera intreg procesul de organizare si alegere in functie de bugetul dvs..
 • Buchetto se ocupă de realizarea celor mai frumoase coroane funerare cat și de impletirea celui mai frumos aranjament funerar pentru tine.

Aranjamente florale funerare - Magazin Coroane funerare

Florile Funerare pentru sicrie sunt punctul central al serviciilor funerare.

Amenajarile florale funerare sunt aranjamente florale de plasat deasupra sicriului funerar (sicriu) care aduc grație și frumusețe serviciului.

 • Oferim, de asemenea, amenajări de flori funerare pentru locatiile desfasurarii ceremoniei. 
 • Trimite-ți condoleanțe insotite de cele mai calde urari si mesaje funerare familiilor indoliate din colectia de mesaje oferite de catre Buchetto.

Buchetto ofera o colecție inedita de aranjamente si coroane funerare impletite din flori proaspete și frumoase, care sunt amplasate în mod unic și concepute pentru serviciul dumneavoastră funerar.

Coroane Funerare Deosebite

Livrarea de Coroane Funerare Deosebite alcatuite din flori funerare naturale si elegante este obiectivul prin care am învățat cum să ne prezentam in fata dvs. cat si cum sa ne multumim vizitatorii si clientii cel mai bine de-a lungul anilor.

Ne dăm seama că sentimentele din spatele aranjamentelor florale funerare sunt mai puternice decât la orice alte ocazii de dăruire a florilor și acordăm întotdeauna prioritate oricăror aranjamente florale care ies din magazinul nostru de flori.

 • Florile funerare tind să fie, de asemenea, destul de voluminoase și mari și vă veți dori un florar cu experienta care știe să le gestioneze corect și să le ofere catre dvs., oferind de asemenea livrare la destinațiile desemnate
 • Aici, la Buchetto, nu numai că veți beneficia de aceste servicii, dar vă puteți linisti, știind că florile dumneavoastră funerare au venit direct de la cultivatorii noștri de flori, asigurând o longevitate maximă.

Floraria Buchetto - Livrare Flori in Bucuresti

Cele mai frumoase coroane funerare

 • Florăria Buchetto – Bucuresti este locul unde puteți comanda flori funerare, coroane funerare, aranjamente funerare, coșuri Coroane Funerare și flori Coroane Funerare atunci când o persoană dragă sau un prieten drag a murit.
 • Florăria Buchetto – Bucuresti oferă flori Funerare de calitate și aranjamente florale funerare, personalizate pentru a satisface nevoile dumneavoastră. 

Florăria Buchetto oferă buchete cu flori funerare și mesaj funerar, aranjamente de funerare și coroane de înmormântare, coroane de funerare din flori naturale și flori funerare.

 • Florăria Buchetto ofera livrare atat aacasa cat si la locul desfasurarii evenimentului.
 • Florăria Buchetto ofera personalizarea aranjamentelor funerare si lovrare rapida in Bucuresti.

Vă rugăm să ne contactați pentru mai multe informații despre produsele oferite cat si despre comenzile dvs.

Pentru a comanda livrare de flori funerare, puteți întotdeauna să aveți încredere în profesioniști.

Florarii Bucuresti - Livrare Flori Bucuresti

Coroane de Flori "Inima" / " Lacrima" din flori naturale

Florarii noștri sunt familiarizați cu tradițiile de doliu ale decorațiunii florale funerare și vă vor ajuta să alegeți compoziția sau buchetul potrivit.

 • Livrarea florilor funerare in aceeasi zi garanteaza flori proaspete
 • Livrare la timp maxim 2 ore
 • Livrare în aceeași zi în Bucuresti.
 • Livrăm florile dumneavoastră de înmormântare la locatie.

Realizam Coroane de Flori "Inima" / " Lacrima" din flori naturale, coroana de flori rotunda precum si livrare flori funerare diverse, realizate pe comanda, ce pot fi impletite din: garoafe colorate, hortensii cu flori multiple și coroane funerare cu trandafiri, margarete și trandafiri clasici, gerbere și crini simbolici, chiar orhidee superbe.

Florarie Online - Livrare Flori Bucuresti

Cum se Livreaza Florile din Floraria Buchetto ?

 •  Livrare in Bucuresti
 •  Livrare gratuită la locatie
 •  Produs creat din flori naturale

Concepem buchete de lux legate manual, cu un fler britanic modern, create cu flori de sezon exclusive. 

Ne mândrim cu expertiza, măiestria și atenția la detalii ale florarilor Buchetto, permițându-ne să oferim cele mai bune aranjamente florale deosebite.

În calitate de florari specialisti, Floraria Buchetto Bucuresti, este specializată în livrarea de flori aranjate profesional, având o grijă deosebită de comenzile dvs. atunci când trimiteți comenzi online de flori frumoase și proaspete. 

Fiecare buchet de flori superbe este legat manual de florarii  experți Buchetto și cadoul cu dragoste împachetat în ambalajul Kraft, pentru a maximiza impactul cadoului dumneavoastră floral. Includem un mesaj personalizat gratuit cu fiecare buchet de flori pentru a face cadoul dvs. deosebit de special.

 

 #florarie #followers #buchetto #bucuresti #love #livrareflori #sector2 #evenimente #trandafiri #florievenimente #florinunta #floribotez #lumanarebotez #bujori #flori #flowerstagram #flowers #floriinstagram #floriinstagramabile #bistrita #bistritanasaud #trandafiri #floridevis #bloomflowershop #florist #instagramromania #sparkleandlove #florifrumoase 

citeste mai mult... citeste mai putin...